Съставът на Айнтрахт Франкфурт успя да постигне нова приказна победа

...
Съставът на Айнтрахт Франкфурт успя да постигне нова приказна победа
Коментари Харесай

След Барселона: Айнтрахт Франкфурт ликува и в Лондон

Съставът на Айнтрахт Франкфурт съумя да реализира нова приказна победа надалеч от вкъщи, надделявайки състава на Уест Хем с 2:1 в единия от двата полуфинала в шампионата Лига Европа. Ансгар Кнауф даде задатък на гостите след няма и 60 секунди. Михаил Антонио изравни 20 минути по-късно, а Даичи Камада възвърне задатъка на гостуващите германци при започване на второто полувреме. Двата отбора удариха по две греди, само че в последна сметка " орлите " удържаха своя нежен задатък.

" Орлите " шокираха британския отбор след няма и една минута. Рафаел Сантос Боре съумя да откри младока Кнауф, който разстреля Ареола за 1:0. " Чуковете " обаче реагираха добре и започнаха да основават положения.

В 14-а минута Джаръд Боуен профука голям късмет, забивайки топката в страничния дирек на вратата на Кевин Трап. Последва и пропуснат късмет от Пабло Форналс.

В 21-а минута, въпреки всичко, Уест Хем съумя да изравни. Голмайстор беше Михаил Антонио, който се възползва от безредие и подаване на Курт Зума. В 39-а минута гостите дадоха отговор със мощен, само че неакуратен удар на Кнауф.

Рестартът на дуела напомни за дебютните минути. Логично, Айнтрахт още веднъж взе задатък, а създател на попадението беше Даичи Камада в 55-а минута. Англичаните несъмнено не се любуваха в такава степен на играта си, само че бяха покрай ново равнене. Хубавият удар от надалеч на Бенрама обаче разтресе гредата на вратата на Трап още веднъж.

В 80-а минута беше ред за малко неприятен шанс и за Франкфурт, откакто героят Камада също беше лишен от гол поради интервенция на непряк дирек. До края повече забавни обстановки нямаше и по този начин " орлите " са на крачка от историята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР