Състав на Добричкия районен съд уважи като основателно искането на

...
Състав на Добричкия районен съд уважи като основателно искането на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 18-годишното пиянде, откраднало колата на кмета на село Черна

Състав на Добричкия областен съд почете като основателно настояването на Районна прокуратура - Добрич и наложи мярка за неотклонение " задържане под стража “ на 18-годишен юноша, притеглен към наказателна отговорност за незаконно лишаване на МПС с последвала щета на автомобила, осъществено в пияно положение и при изискванията на повторност. Това се 

Освен това И.П. е недееспособен лидер и в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на МПС. Той даже бил осъждан за същото през 2020 година, когато към момента бил малолетен.

Това не възпряло младежа и на 2 октомври 2022 година, той незаконно лишил автомобил, паркиран на улица в село Черна. Момчето отпътувало с непознатата движимост в незнайна посока, като било открито няколко часа по-късно в регионалния град със  силно развалена гума на колата. При задържането му И.П. бил пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробата за алкохол бил позитивен и посочил централизация от 2,36 на хиляда.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от  Районната прокуратура в Добрич. Определението на съда предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР