Също така стана ясно, че досиетата на пациентите в болницата,

...
Също така стана ясно, че досиетата на пациентите в болницата,
Коментари Харесай

Досиетата на пациентите в болницата на Кейт Мидълтън бяха „лесно достъпни“ за лекарите

Също по този начин стана ясно, че досиетата на пациентите в болничното заведение, където е лекувана Кейт, принцесата на Уелс, са „ елементарно налични “ за лекарите и медицинските сестри.

The Mirror разкри, че лондонската клиника в Мерилебоун е почнала следствие, откакто беше обявено, че служащи са се пробвали да прегледат медицинските бележки на принцесата на Уелс след коремната й интервенция през януари. Кейт влезе в болничното заведение за интервенцията на 16 януари и остана там няколко дни, преди да продължи възобновяване си вкъщи. Лекарите там също са лекували крал Чарлз III от уголемена простата по-рано тази година, преди диагнозата рак.

Шефовете на Лондонската клиника споделиха, че ще бъдат подхванати „ всички подобаващи проверяващи, регулаторни и дисциплинарни стъпки “ за следствие отчетите. Сега още веднъж изплуваха детайлности за следваща ревизия от Комисията за качество на грижите през септември 2021 година, която се организира няколко седмици откакто болничното заведение получи „ предупредително уведомление “ сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР