Същия този ден, когато започна служебното правителство, се запознах с

...
Същия този ден, когато започна служебното правителство, се запознах с
Коментари Харесай

Даскалов за новия шеф на БАБХ: Той започна процедурата за нов 10-годишен договор с Евролаб

" Същия този ден, когато стартира служебното държавно управление, се срещнах с господин Демерджиев и господин Донев, като говорихме дали аз ще остана началник на БАБХ. Тяхната воля бе, че всичко, което стартира - ще бъде продължено ", това съобщи някогашният шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов.

Той посочи, че назначението на новия началник на Агенцията идва от човек с по-висока политическа позиция, само че не съумя да съобщи изрично дали това е земеделският министър или премиера Гълъб Донев.

" Това, което Христо Вълчанов (новият началник на БАБХ б.р.) трябваше да продължи, в действителност е тъкмо противоположното на това, което трябваше да се случи ", акцентира проф. Даскалов.

" Той е индивидът, който стартира процедурата за отдаване за интервал от 10 години на тази компания ", сподели той за връзките сред Вълчанов и частната лаборатория " Евролаб 2011 ".

" Не беше продължено интензивно да се работи по съставянето на лабораторията, инфраструктурата на новата лаборатория. Господин Вълчанов е търсил някакви пространства в Хасково... Това е в полза на компанията ", безапелационен бе някогашният началник на БАБХ.

Той акцентира, че е бил в отпуска до 3 октомври, а на 4 още веднъж е бил на работното си място.

И добави, че е имало уволнения в БАБХ, само че по думите му те са рутинни.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР