Съществуват толкова много поличби и поверия за огледалата. А знаете

...
Съществуват толкова много поличби и поверия за огледалата. А знаете
Коментари Харесай

Никога не се оглеждайте нощем в огледало!

Съществуват толкоз доста поличби и поверия за огледалата. А знаете ли, че не би трябвало да се оглеждате в тях нощем?…

Постоянно използваме огледала във всекидневието си и даже ги носим със себе си, с цел да можем във всеки миг да отстраним външни недостатъци.

Но във всички времена този, на пръв взор, елементарен аксесоар е считан за нещо мистично и не изключително положително.

Едни го назовават Дар на дявола (обикновен човек просто не може да сътвори предмет, отразяващ всичко протичащо се). Други считат, че огледалният свят напълно не е безвреден. И точно по тази причина, с огледалата са свързани толкоз доста разнообразни поличби.

Защо не би трябвало да се оглеждаме нощем? Огледалото се счита за вход към отвъдното.

Първо, този портал се отваря нормално през нощта, т.е. в тъмното време на денонощието вратата е отворена. И през нея в действителния свят могат да обхванат незнайни същества, с които никой не би желал да се сблъсква.

Второ, по време на сън и нощем, душите на хората са изключително уязвими. И в случай че ненадейно се разсъните и в сънно положение се огледате в огледало, душата ви може да се насочи на странствуване из огледалния свят, оставяйки тялото ви " безстопанствено ".

А какво ще се случи, в случай че не откри пътя назад и не успее да се върне? Тогава тялото ви може да бъде заето от непознат дух, освен това нормално става дума за зли и неспокойни души. За този феномен са снимани значително филми и той се назовава най-често " астрал ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР