Съществуват много оптимистични прогнози за посоката на крипто пазара през

...
Съществуват много оптимистични прогнози за посоката на крипто пазара през
Коментари Харесай

Дали криптовалутите ще се изстрелят значително нагоре тази година? Ето 3 криптовалути, които да следите

Съществуват доста оптимистични прогнози за посоката на крипто пазара през 2024 година Засега анализаторите са единомислещи, че Solana (SOL), Algotech (ALGT) и Avalanche (AVAX) може да се показват относително добре.

В тази публикация ще разгледаме за какво специалистите чакат цената на криптовалутите SOL, AVAX и ALGT да се повиши.



Цената на криптовалутата SOL: Solana се стреми да повтори триумфа на Етериум

Незасегната от всички последствия от сагата FTX, откакто Сам Банкман-Фрийд беше задържан, а активите на борсата премахнати, Solana (SOL) направи един от най-хубавите възходи измежду всички криптовалути напоследък. Платформата за смарт контракти даже се показа по-добре от Биткойн .

За този скок обаче способства един непредвиден детайл. Меме монетите, построени върху мрежата на Solana (SOL) , помогнаха за нарастването на цената, защото бързо се разпространиха и станаха по-ценни. В комбиниране с оптимизма по отношение на спот Биткойн ETF, всичко изглеждаше съвършено за Solana (SOL).

Ралито на Solana в последна сметка завърши със мощна промяна, която смъкна цената на SOL до $86.96 . Въпреки това анализаторите са оптимистично настроени по отношение на възможностите на Solana през 2024 година

Те предвиждат, че се чака засилено приемане на Solana (SOL) по време на идния бичи растеж, който ще се разрасне след халвинга на Биткойн.

Въз основа на това тяхната прогноза за цената на Solana през 2024 година ще доближи $513.50 . Този плануван забележителен скок оправдава наличието на Solana (SOL) в този лист.

Algotech (ALGT) може да влезе в светлините на прожектори през 2024 година

Algotech (ALGT) е децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия , която трансформира търговията и вложенията в крипто пространството. Платформата употребява технологията, с цел да направи крипто търговията както за начинаещи, по този начин и за експерти бърза, ефикасна и в последна сметка печеливша.

Децентрализацията обезпечава транспарантна търговия, като прави всички преводи забележими за всеки консуматор . Алгоритмичната търговия оказва помощ да се понижи резултатът на човешките страсти върху процеса на трейдинг. Информацията се набира от реномирани агрегатори на пазарни данни и книги за поръчки. След това тя се обработва и проучва благодарение на най-съвременни изкуствен интелект и машинно образование.

След разбора Algotech (ALGT) предлага редица тактики за алгоритмична търговия. Algotech (ALGT) също по този начин подсигурява, че покупко-продажбите на потребителите са предпазени. Това е обезпечено посредством автоматизирани стоп-загуби, диверсификация на портфейла и установяване на размера на позицията.

Освен това солидната техническа рамка обезпечава мащабируемост, скорост и ниска инертност по време на пиковите интервали.

Всички тези характерности помогнаха на Algotech (ALGT) да набере $1.1 милиона за два дни по време на частната си продажба. След като частната продажба завърши, вложителите към този момент могат да вземат участие в закупуването на Algotech (ALGT) по време на обществената предварителна продажба. Предварителната продажба е в първия си стадий, като токените се продават за $0.04.

Инвеститорите, които купят ALGT в този момент, може вероятно да завоюват 275% при стартирането на Algotech . Те може да завоюват и % от 30% такса за осъществяване, която сполучливите търговци заплащат на платформата.

Всичко това способства за репутацията на Algotech (ALGT) като една евентуално добра нова криптовалута, която да следите през 2024 година

Прогноза за цената на AVAX: Avalanche се нарежда за триумф през 2024 година

Avalanche (AVAX) е друга криптовалута, която анализаторите сочат като подобаваща да се възползва от бичия растеж през 2024 година Въпреки че криптовалутата неотдавна претърпя огромен спад, цената на AVAX към момента е с 69% по-висока, в сравнение с преди година.

Въпреки това, Avalanche (AVAX) към този момент прави стъпки, с цел да усили оптимално капацитета си за напредък през тази година. Фондацията Avalanche неотдавна реши да влага част от фонда Culture Catalyst Fund на стойност $100 милиона в меме монети. От фондацията обявиха, че в този момент признават смисъла, което меме монетите имат за насърчаването на крипто културата.

Промяната на мнението на Avalanche Foundation е разбираема, като се има поради продължаващата значителност на топ меме монети като Dogecoin и Shiba Inu и ролята на други сходни активи за възраждането на Solana. Инвестицията обаче ще бъде налична единствено за меме монети в мрежата на Avalanche (AVAX).

Ако това решение се оправдае, Avalanche (AVAX) може да се трансформира в една от водещите криптовалути през 2024 година Според анализаторите Avalanche (AVAX) може да доближи $189.02 , което е с 509% над настоящата цена от $31. Това изяснява появяването на Avalanche в този лист.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР