Съществува реален риск Борисов да се върне на власт, предупреди

...
Съществува реален риск Борисов да се върне на власт, предупреди
Коментари Харесай

Божанков: Съществува реален риск Борисов да се върне на власт

Съществува действителен риск Борисов да се върне на власт, предизвести Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия няма да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане ” и Има Такъв Народ. Ще работим с всеки различен, подготвен да довърши правосъдната промяна и който застава против корупционния модел ”, сподели Божанков пред Нова тв. 

“Реален риск Борисов да се върне - има, изключително с последните дейности на служебния кабинет и непрестанните им офанзиви ”, сподели още той. 

Божанков разяснява работата на служебния кабинет на Румен Радев, като сподели, че те вършат всичко друго, само че не и да провеждат идните предварителни парламентарни избори. 

“Служебният кабинет има три рецензии в три бранша - външна политика, инфраструктура и енергетика. Това са трите бранша, ръководени от Слави Трифонов и Има Такъв Народ. Нямам пояснение за какво тъкмо фрагментите на Има Такъв Народ са в служебния кабинет, щом има толкоз съществени рецензии ”, попита Божанков. 

По думите му тезата на левицата във връзка с " Газпром “ не е политически стимулирана. „ 80% от българската стопанска система, синдикати и работодатели, споделят контракт със сигурни доставки и евтино. Асен Василев през вчерашния ден сподели, че в случай че цените са положителни, за какво не и доставки от “Газпром “. В съдружното ни съглашение беше казано договаряния с всички, в това число и с “Газпром “, напомни Божанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР