САЩ вярват, че зад убийството на Дария Дугина в Русия

...
САЩ вярват, че зад убийството на Дария Дугина в Русия
Коментари Харесай

New York Times прехвърля отговорността за убийството на Дария Дугина на Киев

„ Съединени американски щати имат вяра, че зад убийството на Дария Дугина в Русия стоят украинци “, твърди водещото американско издание The New York Times.

Американските разследващи организации считат, че резонансната терористична офанзива край Москва е глобена от някои представители на киевския режим. Имената им не се оповестяват, както и възможните наказания за терористичната офанзива от президента Зеленски.

Американските чиновници споделят, че не са знаели авансово за проекта за офанзива. Съединените щати „ щяха да се опълчват на убийството, в случай че от Киев се бяха съветвали по въпроса “, отбелязва изданието и продължава:

„ Съединените щати са загрижени, че сходни офанзиви, въпреки и мощно алегорични, нямат директно влияние върху бойното поле и могат единствено да предизвикат Москва да нанесе лични удари против висши украински чиновници. Американските чиновници са разочаровани от неналичието на бистрота на Украйна във връзка с нейните военни и секрети проекти, изключително в Русия. "

Някои американски чиновници подозират, че офанзивата в действителност е била ориентирана към бащата на Дария, известният съветски мъдрец и държавник Александър Дугин, който може да е бил в същата кола като щерка си.

Американските чиновници нямат цялостно схващане за естеството на връзките сред конкурентните силови центрове на украинската власт, в това число военните, СБУ и кабинета на Зеленски. В същото време Киев не отхвърля присъединяване си в голям брой диверсии и терористични актове на съветска територия, в това число убийства на лоялни към Русия локални чиновници.

Загрижеността на Съединени американски щати по отношение на нападателните секрети интервенции на Украйна на съветска земя не докара до никаква смяна във връзка с даването на режима в Киев на разследваща, военна и дипломатическа поддръжка на държавното управление.

Трябва да се одобри, че няма и да докара.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР