САЩ вярват, че руските власти не са участвали в неотдавнашната

...
САЩ вярват, че руските власти не са участвали в неотдавнашната
Коментари Харесай

Байдън: САЩ ще отговорят, ако се окаже, че Русия е участвала в кибератаката

Съединени американски щати имат вяра, че съветските управляващи не са взели участие в неотдавнашната против рансъмуер , ориентирана към минимум 20 компании, осведоми ТАСС. Това сподели американският президент Джо Байдън пред кореспонденти по време на пътешестване до Мичиган. В същото време той акцентира, че Вашингтон към момента няма информация кой стои зад случая. " Не сме сигурни дали това са руснаци. Бях осведомен по време на полета. Първоначалното мнение е, че това не е съветското държавно управление, само че към момента не сме сигурни ", сподели Байдън.

По думите му, той е упълномощил на специфичните служби да проверяват случилото се, наблягайки, че Съединени американски щати ще отговорят, в случай че се окаже, че Руската федерация е взела участие в хакерска атака . " Наредих на разследващата общественост да ми даде изчерпателен разбор на случилото се. Ако се окаже, че Русия е знаела или е последица от нейни дейности, ние ще отговорим ", съобщи Байдън, уточнявайки, че не се е свързал с съветския си сътрудник по отношение на тази хакерска атака.
 Пряката линия на Путин стана обект на хакерска атака " Пряката линия " на Путин стана обект на хакерска атака
Телевизионната годишна директна линия с съветския президент Владимир Путин в сряда беше обект на мощни хакерски атаки, заяви телевизия " Росси...

Припомняме, че през миналия петък интернационалната софтуерна компания Kaseya е била подложена на хакерска атака благодарение на вирус-рансъмуер. Твърди се, че причинителите са същите хакери, които са атакували мрежите на американското поделение на месопреработвателната компания JBS в края на май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР