САЩ все още не са потвърдили смъртта на лидера на

...
САЩ все още не са потвърдили смъртта на лидера на
Коментари Харесай

Държавният департамент мълчи за убития лидер на Хамас с награда от 5 милиона долара: Иска да предотврати „разширяването“ на конфликта

Съединени американски щати към момента не са удостоверили гибелта на водача на Хамас Салех Арури, който остана високо в премиите за листата с търсени лица на програмата за правораздаване с премия от 5 милиона $ за няколко години.

Говорителят на Държавния департамент Матю Милър сподели по време на брифинг за пресата в сряда, че Съединени американски щати не са имали предизвестие за удара против Бейрут който умъртви Арури и че Съединени американски щати нямат информация за присъединяване на Израел в удара, нито да допускат, че те са виновни за него.

Милър назова Арури „ жесток терорист с цивилна кръв по ръцете му “ и избегна въпрос за това дали Израел е бил прав да убие Арури на фона на продължаващата война сред еврейската страна и терористичната организация. Той сподели, че представители на Хамас отвън Газа редовно комуникират с водачи в района и по тази причина няма да разяснява въздействието, което гибелта на Арури може да има върху бъдещите договаряния за заложници.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР