САЩ възнамеряват да търсят общ език с Китай и Русия,

...
САЩ възнамеряват да търсят общ език с Китай и Русия,
Коментари Харесай

САЩ може да работят с Русия и Китай по иранската ядрена програма

Съединени американски щати имат намерение да търсят общ език с Китай и Русия , с цел да работят дружно по иранската нуклеарна стратегия . Това съобщи в сряда на чуване в комисията по външни работи на Сената на Съединени американски щати Линда Томас-Грийнфийлд, която е номинирана от президента Джо Байдън на поста непрекъснат представител на страната при Организация на обединените нации, оповестява ТАСС.

" Ще поставим всички старания, с цел да попречим на Иран да получи достъп до нуклеарно оръжие ... Ще работим с нашите съдружници, другари, само че би трябвало да работим с други членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да подсигуряваме отговорността на Иран ".

" Не единствено ще работя във всички тези области, с цел да осигуря поддръжката на нашите съдружници, само че и ще видя къде можем да намерим обща позиция с Русия и Китай, с цел да окажем по-голям напън върху Иран и да ги върнем към прецизно съблюдаване (на нуклеарната сделка) ", разяснява тя.
 Изборът на Байдън за представител в Организация на обединените нации е против китайския властнически дневен ред
Изборът на Байдън за представител в Организация на обединените нации е против китайския властнически дневен ред

Линда Томас-Грийнфийлд: Китай е съпротива на главните полезности на Организация на обединените нации - на американските полезности

Томас-Грийнфийлд изясни, че Съединени американски щати би трябвало да реагират нападателно на дейностите на Русия , само че в това време да работят с Москва по въпроси от съвместен интерес .

" За нас е ясно , че дейностите на Русия против Съединени американски щати са били нападателни и те са се държали враждебно ", добави тя.

" И ние би трябвало да реагираме нападателно на техните дейности ", продължи Томас-Грийнфийлд. " В същото време би трябвало да намерим метод да работим с тях в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по въпроси, за които имаме общ интерес . Очаквам с неспокойствие да работя с тях по въпроси като обстановката в Иран ".

По думите й, Вашингтон желае да работи с Москва и Пекин по иранската нуклеарна стратегия .

Франция разяснява през вчерашния ден, че държавното управление на от 2015 година, ограничаващо нуклеарната му стратегия, с цел да може Съединени американски щати да се върнат към съглашението. По-същото време на нуклеарното съглашение.
 Байдън и Путин, завръщане към познатото - Рейгън против
Байдън и Путин, завръщане към познатото - Рейгън против " Империята на злото "

Компромис за контракти когато има смисъл, без да се не помнят уроците от " Студената война "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР