САЩ, в опит да спасят своята банкова система, може да

...
САЩ, в опит да спасят своята банкова система, може да
Коментари Харесай

Захарова: Опитите на САЩ да спасят банковата си система ще донесат повече проблеми

САЩ, в опит да спасят своята банкова система, може да стартират да печатат повече долари, което единствено ще аргументи повече проблеми в света. Това написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

" Всяко дете може да изясни по какъв начин управляващите на Съединени американски щати ще " поддържат стабилността на банковата система " с хартия и багра ", сподели още Захарова.

По-рано Министерството на финансовата отбрана на Калифорния разгласи банкрута на 16-ата по величина банка в Съединени американски щати Silicon Valley Bank (SVB). Един от водещите кредитори на бизнеса в Силиконовата котловина банкрутира за по-малко от два дни. Обслужваше най-вече софтуерни служащи и компании, финансирани с рисков капитал, в това число някои от най-утвърдените марки в промишлеността.

Както отбелязва CNN, това е най-големият банкрут на банка в Съединените щати след финансовата рецесия от 2008 година На 12 март американските управляващи взеха решение, че всички инвеститори на SVB ще имат цялостен достъп до средствата по сметките си от 13 март.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР