САЩ са готови да подпишат декларация за разбирателство с България

...
САЩ са готови да подпишат декларация за разбирателство с България
Коментари Харесай

САЩ готови да подпишат с България декларация за разбирателство за сигурността на 5G мрежата

САЩ са подготвени да подпишат декларация за съгласие с България в региона на сигурността на 5G мрежата. Това сподели американският заместник-държавния секретар по стопански напредък, енергетика и околна среда Кийт Крак пред публицисти в резиденцията на дипломат Херо Мустафа. По думите му това ще бъде историческа декларация сред двете страни и тя ще потвърди увеличаващото доверие сред двете страни.

Декларацията ще се занимава с риска от незащитени 5G мрежи, посочи Крак. Освен тя ще подсигурява "чиста мрежа, която е жизненоважна за националната сигурност, икономическия разцвет и стабилността в района ".

Кийт Крак уточни, че България ще се причисли към страните в НАТО, които към този момент членуват в така наречен "чиста мрежа ". Освен това страната ни се причислява към потреблението на "чиста мрежа " и като член на Европейския съюз и самодейността "Три морета ". Затова Европейският съюз и НАТО си партнират в региона на 5G мрежата за гарантиране надеждността на инфраструктурата и веригата на доставки.

"Чистата мрежа ", с изключение на 5G, покрива всичко от електрическите мрежи до самостоятелните транспортни средства, облачните услуги и други. Тя е изчерпателен метод за решение на проблемите с поверителността на данните. Според него би трябвало да се има доверие на мрежата и това е метод да се притеглят нови вложители. Това ще подкрепи и за увеличението на американските вложители в България.

На въпрос дали глобите за вложителите на газопровода "Турски поток " ще повлияят на България, Кийт Крак отговори, че съвсем всички страни от този план са сложени според от Русия. Той добави, че съвсем всички страни от самодейността "Три морета ", като се изключи Австрия ", са подвластни от Русия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР