САЩ разговарят със Северна Корея и им плащат изтръгнати с

...
САЩ разговарят със Северна Корея и им плащат изтръгнати с
Коментари Харесай

Тръмп: Разговорите не са решението със Северна Корея

" Съединени американски щати беседват със Северна Корея и им заплащат изтръгнати с изнудване пари от 25 години. Разговорите не са отговорът ", написа през днешния ден в Twitter американският президент Доналд Тръмп, представен от международните организации.
Правителството на Тръмп, както и това на неговия предходник Барак Обама, употребява непрекъснато метода с " моркова и тоягата " във връзка с севернокорейския режим с вярата да го накара да се откаже от нуклеарната и ракетната си стратегия, отбелязва Франс прес.
Държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън даде ясно да се разбере, че е подготвен на договаряния със Северна Корея, при изискване че те ще са за нуклеарното й разоръжаване. " Те са подготвени да лимитират провокативните си дейности и е допустимо да забележим в това път към някакъв тип разговор в близко бъдеще ", съобщи Тилърсън преди седмица. Вчера обаче Северна Корея изстреля балистична ракета със междинен обхват, която прелетя над северния японски остров Хокайдо.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР