САЩ не са взимали решение за изтеглянето на войски от

...
САЩ не са взимали решение за изтеглянето на войски от
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона обяви обрат за изтеглянето на войските от Ирак

Съединени американски щати не са взимали решение за изтеглянето на войски от Ирак. Това съобщи шефът на Пентагона Марк Еспер, оповестява "Ройтерс ".

„ Няма решение за овакантяване на Ирак. Точка ", декларирал е Еспер, разяснявайки ро-ранните известия за писмо от американската коалиция. Той е споделил, че не знае за писмото и е отбелязал, че неговият генезис се открива.

Малко по-рано бе обявено за писмо на водената от Съединени американски щати военна коалиция, адресирано до иракските военни, в което се споделя за идното евакуиране на непознати войски от Ирак. Според предходните информации, в него се твърди, че изтеглянето ще бъде направено от почитание към суверенитета на Ирак, както и по искане на управляващите на страната.

Междувременно, военачалник Марк Мили, ръководител на обединявания комитет на началниците на щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, е обяснил объркването, което е зародило с изтеглянето на американските войски от Ирак.

Мили е разказал пред CNN, че сходно послание съществува, само че се явява чернова и не е подписано. „ Не трябваше да става обществено притежание “, пояснил е генералът.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР