САЩ наложиха днес финансови санкции на венецуелския президент Николас Мадуро,

...
САЩ наложиха днес финансови санкции на венецуелския президент Николас Мадуро,
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на президента на Венецуела

САЩ постановиха през днешния ден финансови наказания на венецуелския президент Николас Мадуро, ден след противоречивите избори за Учредително заседание, които бяха разкритикувани от Вашингтон, предадоха международните организации.
 
Американското финансово министерство включи Мадуро в лист с лица, подложени на наказания за подкопаване на демокрацията във Венецуела.
 
" Вчерашните нелегитимни избори удостоверяват, че Мадуро е деспот, който не зачита волята на венецуелския народ ", сподели финансовият министър Стивън Мнучин.
 
" С налагането на наказания на Мадуро Съединени американски щати ясно демонстрират своята позиция към политиките на неговия режим и поддръжката си за народа на Венецуела, който се стреми да върне своята страна към цялостна и процъфтяваща народна власт ", съобщи той.
 
Санкциите включват заледяване на всевъзможни активи на Мадуро под американска пълномощия и възбрана американски физически и юридически лица да влизат в настоятелен връзки с него.
 
Съединени американски щати не вкарват наказания против нефтения бранш на Венецуела, само че сходни ограничения се обмислят, споделиха осведомени източници, в това число от американския Конгрес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР