САЩ и съюзниците обсъждат разполагането на допълнителни сили на източния

...
САЩ и съюзниците обсъждат разполагането на допълнителни сили на източния
Коментари Харесай

Стана известно за преговорите на САЩ за изпращане на допълнителни войски в Източна Европа

Съединени американски щати и съдружниците разискват разполагането на спомагателни сили на източния фланг на НАТО, приказваме за хиляди бойци, оповестява CNN, базирайки се на американски публични лица.

„ Съединени американски щати и група съдружници договарят за в допълнение разполагане на хиляди бойци в страните от НАТО в Източна Европа преди всяка евентуална съветска инвазия в Украйна, с цел да покажат поддръжка в лицето на продължаващата експанзия на Москва “, цитира телевизионния канал РИА Новости.

Съобщава се, че измежду страните, обмислящи опцията за разполагане на спомагателни сили, са Румъния, България и Унгария. Окончателно решение обаче не е взето.

В отчета се споделя още, че не всички членки на НАТО са подготвени за сходни дейности, тъй че Съединени американски щати договарят за изпращане на спомагателни сили „ на двустранна основа “.

Изострянето на обстановката към несъществуващите проекти за „ нахлуването на Русия в Украйна “ се случва по целия свят. Така стана известно, че Европейският съюз обмисля опцията за налагане на наказания против Русия при положение на „ хакерска атака, акция за дезинформация, ограничение на доставките на газ “. Освен това един от формалните лица на Европейски Съюз сподели, че Европейски Съюз работи по „ пакет от ограничения “ против Русия.

Въпреки това, Германия и други западноевропейски страни упорстват, че при положение на ограничавания за съветските банки за сетълменти в долари, би трябвало да се създадат изключения за енергийния бранш, защото доставките за Европа могат да бъдат застрашени. Не приказваме за превантивни ограничения против „ Северен поток 2 “.

Междувременно кметът на Киев Виталий Кличко укори Берлин, като сподели, че измежду украинците доминира „ огромно отчаяние “, тъй като Германия не е трансформирала правилата си по отношение на търговията с оръжие и не се е отказала от „ Северен поток 2 “. Читателите на Der Spiegel от своя страна разкритикуваха остро Кличко поради изказванията му за политиката на Германия в украинската рецесия.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели по-рано, че Русия следи с огромно безпокойствие дейностите на Съединени американски щати за ескалация на напрежението към Украйна.

Съединените щати дадоха обещание да поддържат Европа, в случай че " спор сред Русия и Украйна наруши доставките " на газ. МВФ предвижда скок на цените на силата при положение на спор в Украйна.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР