САЩ и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и

...
САЩ и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и
Коментари Харесай

Русия обвинява САЩ, че окупира петролната контрабанда на ДАЕШ в Сирия

Съединени американски щати и асоциирани с тях сили в Сирия окупираха и " откраднаха " противозаконната търговия с нефт от ДАЕШ , оповестява съветският общоприет щаб, представен от " Спутник ".

Според съветските военни, в допълнение към техните незаконни действия, Съединени американски щати образова бойци да унищожат нефтената и газовата инфраструктура и да провеждат офанзиви против сирийските държавни сили.

Според военното разузнаване, Съединени американски щати са дали на разнообразни арабски и кюрдски милиции оръжия в подмяна на помощ за противозаконен трафик на сирийски нефт на изток от Ефрат.

Отделно, съветските военни прецизират, че терористите не престават напъните си да провеждат офанзиви против съветските войски в авиационната база " Хмейим " в Латакия, където се намира съветският контингент в Сирия.
 Сирийски бунтовници упрекват Русия за 31 починали при въздушни удари в Идлиб
Сирийски бунтовници упрекват Русия за 31 починали при въздушни удари в Идлиб

Твърденията са " подправени " и изфабрикувани от " белите каски ", дава отговор Москва

Руското военно разузнаване прецизира също, че над 300 терористични офанзиви са раздрусали региони на Сирия под контрола на Съединени американски щати покрай Ефрат сред юни и юли, убивайки 225 души.

Руският общоприет щаб повтаря предходни обвинявания на Москва против Съединени американски щати за гибелта на цивилни в бежанския лагер Рукбан в южна Сирия, ситуиран покрай американската военна база покрай йорданската граница, като декларира, че американската страна не е направила нищо за разрешаване на филантропичната рецесия .

Руското министерство на защитата неколкократно упреква водената от Съединени американски щати коалиция в Сирия за потребление на следените от Съединени американски щати базови лагери за образование на джихадисти , реорганизирани в по този начин наречената " нова сирийска войска ". Сирийските и иранските управляващи също по този начин упрекват Вашингтон в връзки със сирийски джихадистки групи .
 Европейски Съюз: Ударите на Асад против спокойно население в Сирия нямат опрощение
Европейски Съюз: Ударите на Асад против спокойно население в Сирия нямат опрощение

Незабавно прекъсване на атаките…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР