САЩ е само на една победа от първа олимпийска титла,

...
САЩ е само на една победа от първа олимпийска титла,
Коментари Харесай

САЩ победи световния шампион Сърбия и се класира за финала на турнира по волейбол на Токио 2020

САЩ е единствено на една победа от първа олимпийска купа, откакто победи международния първенец и олимпийски вицешампион от Рио 2016 Сърбия на полуфиналите на шампионата по волейбол за дами на Игрите в Токио. Американките завоюваха с 3:0 (25:19, 25:15, 25:23) за 80 минути. Андреа Дрюс осъществя 17 точки за Съединени американски щати, а Джордан Ларсън добави 15. За Сърбия се отличи Тияна Бошкович с 19 точки.

Съединени американски щати има три сребърни и два бронзови медала от олимпийски игри, само че не и злато. 34-годишната Ларсън, която играе на третата си олимпиада, има сребро и бронз в кариерата си.

На финала Съединени американски щати ще играе с спечелилия от мача сред Бразилия и Република Корея, който е по-късно през днешния ден.

Сърбия не изигра най-хубавия си мач, само че старши треньорът Зоран Терзич сподели, че ще се подобрят за мача за бронзовите медал'.

"Не знам какво, само че нещо липсваше, може би малко сила. Ще се опитаме да възстановим силата и усмивките си за идващия мач ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР