САЩ добавиха нови $200 млн. към над $100 млн. дарени

...
САЩ добавиха нови $200 млн. към над $100 млн. дарени
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ! Мирчев скочи грозно на президента Радев: Работи против интересите на България!

„ Съединени американски щати прибавиха нови $200 млн. към над $100 млн. дарени на Чехия като отплата за това, че Прага даде на Украйна остарялото си руско въоръжение. Съединени американски щати предоставиха също $200 млн. на Словакия и $300 млн. на Полша. Страните, които дават остарелите си руски оръжия на Киев в битката му с съветския окупатор модернизират армиите си с ново западно съоръжение “, това написа Ивайло Мирчев от Демократична България в позиция публикувана от партията.
По думите му България е в дъното, като страната се е трансформирала в най-големия склад на руско въоръжение в Европа и не дава съвсем нищо на Украйна.
„ Отговорността за това е на новия началник на музея на руското въоръжение – Румен Радев. Президентът държи да пазим военно съоръжение, което е морално остаряло, без опция за рационализация “, добавя Мирчев.
Бившият народен представител от Демократична България акцентира, че останалите страни в Източна Европа ще разчистят складовете си от руско въоръжение, ще бъдат обезщетени с милиарди долари и ще имат модерни западни самолети и танкове. А в България президентът, обявявайки се против решението на Народното събрание, стопира не просто помощта за Украйна, а модернизацията на армията ни, отказвайки предлагането на Съединени американски щати.
„ Всеки има право на лични пристрастия, да бъде русофил и путинофил. Личните пристрастия, обаче свършват там, където стартира българският народен интерес. Радев сега работи против модернизацията на армията и против интереса на България “, споделя още Мирчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР