Със заповед на министъра на вътрешните работи за началник на

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи за началник на
Коментари Харесай

Районното полицейско управление в град Бяла с нов началник

Със заповед на министъра на вътрешните работи за шеф на Районното полицейско ръководство в град Бяла, област Русе, е назначен основен контрольор Мирослав Енев. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Мирослав Енев е роден през 1971 година в Русе. По обучение е магистър, приключил е Русенския университет през 1999 година.

Професионалната си кариера в системата на Министерство на вътрешните работи стартира в Първо районно ръководство при ОД на Министерство на вътрешните работи в Русе през 2001 година като областен контрольор. Четири години по-късно минава на работа в "Криминална полиция " в същото районно ръководство. През януари 2011 година е назначен за шеф на полицейския сектор в общинския център Иваново, а през март 2014 година оглавява Районното полицейско ръководство в Две могили.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи осведомят, че Мирослав Енев е награждаван неведнъж за реализирани високи резултати в служебната си активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР