Със задочен скандал между Стойчо Стоилов и Христо Крушарски завърши

...
Със задочен скандал между Стойчо Стоилов и Христо Крушарски завърши
Коментари Харесай

Нарекоха Крушарски “палячо”: босът на Локо Пд попиля ръководството на ЦСКА-София и съдията

Със неприсъствен скандал сред Стойчо Стоилов и Христо Крушарски приключи срещата сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София на “Лаута”. На излизане от стадиона шефът на алените промълви по отношение на боса на смърфовете: “Палячо! Омръзна ми от този клоун!”.

Отговорът на Крушарски не закъсня, наричайки шефовете на ЦСКА-София злобни хора, които са раснали в дупки. Собственикът на смърфовете не подмина и съдията на мача Николай Йорданов, обявявайки, че е направил това, което му е поръчано и подредено.

“Аз съм почитател, не съм експерт по футбол. Много хора дават ум, а те не схващат от футбол. Съдията направи това, което му бе поръчано. Кой му е поръчал? Някой от горе му подрежда. Има такива сили и му подреждат. Но ние сме марка “500”, бетон. Каквото и да вършат, ние си вършим кефа и си ги трескаме наред. Нямам думи, удовлетворен съм от момчетата - и против Тотнъм, и против ЦСКА. Може да ме обвиянват че не съм отсрочил мача, само че него не го анулирам аз, а управлението. Ние показахме, че сме класен тим. Кой български тим са го гледали толкоз на открито? Свалям шапка на цялото техническо управление. Ние сме интелигентни хора и сме го доказали”, сподели Крушарски, който не гледа доста съществено на информациите, че Локомотив е получил предложения за избрани състезатели.

“Оферти идват, когато пристигна нещо действително и се извадят парите на масата. С Бурно организирахме един диалог с Испания и видяхме какъв брой пари има в международния футбол, всичко отива надолу. Да изкараме идващите 2-3 години, които ще са най-тежки. Имаме работа около базата, дадоха към този момент заповедта. Ще имаме нещо, което за 35 години ще можем да употребяваме от идната година. Ние не се ебаваме, ние си бачкаме”, добави Крушарски, след което бе запитан по какъв начин ще разяснява думите на човек от управлението на ЦСКА-София, че е клоун.

“Те са злобни хора, в случай че бяха ме победили, щях да отида и да им стисна ръката. Не съм като тия, раснали в дупки, които си мислят, че всичко се върти единствено към тях. Аз съм необятно скроен”, обясни Крушарски. efbet Лига 7 кръг, неделя 27 септември  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР