Със забраната на Морант да гледа мачове от резервната скамейка

...
Със забраната на Морант да гледа мачове от резервната скамейка
Коментари Харесай

Джа Морант отново в Мемфис, където завръщането му трябва да помогне на Гризлис да запълни места

Със възбраната на Морант да гледа мачове от аварийна пейка със съотборниците си, празни места бяха по-лесни за намиране, в сравнение с почитатели в Мемфис. Последният тим, спечелил мач на личния си корт, влиза в този мач против Индиана като един от двата тима от НБА, които към момента имат единствено една домакинска победа.

Морант направи много възторг при завръщането си в НБА във вторник вечер, вкарвайки 34 точки и кофата с победи над Ню Орлиънс. Морант назова този мач „ съвършения свършек “ на „ съвършения ден “.

Президентът на Гризлис подсети на почитателите в обществените медии, откакто тимът се събра от 24 точки надолу, че има налични билети за мача в четвъртък вечер. В четвъртък сутринта единствено малко на брой останаха да гледат тим с общ връх 7-19 и единствено 1-11 в Мемфис.

Феновете освиркваха Морант рано в Ню Орлиънс. Това евентуално няма да е приемът, който той получава в Мемфис в първия си мач на този корт от 26 април в мач 5, когато Морант и Гризлис отблъснаха елиминацията за една...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР