Със свое постановление от днес кабинетът одобри допълнителни разходи по

...
Със свое постановление от днес кабинетът одобри допълнителни разходи по
Коментари Харесай

Кабинетът отпусна близо 32 млн. лв. за справяне с мигрантите и 65...

Със свое разпореждане от през днешния ден кабинетът утвърди спомагателни разноски по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на защитата (МО) за 2023 година в размер на 31 950 000 лева. средствата ще отидат за финансово застраховане на дейностите на двете министерства в изискванията на засилен мигрантски напън.

 

С друго разпореждане по бюджетите на двете ведомства се утвърждават спомагателни разноски общо в размер до 28 050 000 лева още веднъж по отношение на финансовото застраховане на дейностите на Министерство на вътрешните работи и МО в изискванията на засилен миграционен напън.

 

На днешното си съвещание държавното управление утвърди също спомагателни прехвърляния от запаса по Закона за държавния бюджет на България за 2023 година за непредвидени или неотложни разноски за попречване, преодоляване и превъзмогване на последствията от бедствия.

 

С постановлението се утвърждават 65 832 314 лв. за осъществяване на действия за понижаване на риска от бедствия, възобновяване на разноски за извършени избавителни и неотложни работи при преодоляване на бедствени положения и за възобновяване на инфраструктурни обекти.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР