Със специален мини филм с 5 епизода Кока-Кола ХБК България

...
Със специален мини филм с 5 епизода Кока-Кола ХБК България
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК България отбеляза годишнините на производствените си центрове с емоционален и вълнуващ мини филм

Със специфичен мини филм с 5 епизода Кока-Кола ХБК България означи годишнините на двата си завода у нас – в Костинброд и Банкя. За да отпразнува уместно 25-годишнината на индустриалния център за газирани безалкохолни  напитки в Костинброд и 15-годишнината на този за минерална вода – в Банкя, Кока-Кола ХБК България потопи феновете в магията на производството и им даде неповторимата опция да се срещнат с някои от основните герои, с помощта на които обичаните им питиета идват до тях всеки ден.

Мини филмът бе разграничен на 5 елементи, като всеки един от епизодите показа един от петте стълба за развиване на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалната продукция, осъществена със студио SPACE DIVE Productions, реализира своята съществена цел, а точно да показа основни моменти от процеса на огромното произвеждане, да запознае хората с стадиите на развиване и рационализация на мощностите на заводите и да ги потопи в прочувствените персонални истории на хората, които са движещата мощ на целия развой. И петте епизода от поредицата, с която компанията означи годишнините на своите фабрики, са към този момент факт.

В първата част на мини кино лентата, носеща името  , феновете съумяха за първи път да се срещнат с някои от дългогодишните чиновници на двата индустриални центъра. С доста неспокойствие и усмивки по лицата, чиновниците на заводите си спомниха за своите първи работни дни и споделиха за ежедневното наслаждение, което изпитват от работата си.



Вторият епизод открехна необятно вратата към персоналния свят на чиновниците на компанията и съумя да съобщи на феновете страстите, които съпътстват работата за една от най-вълнуващите компании и желан шеф у нас – Кока Кола ХБК България.



е третият епизод от поредицата, който срещна от близко феновете с метода, по който действат двата завода и им описа повече за най-модерната индустриална линия във всички 28 страни от огромното семейство на Кока-Кола ХБК.



Четвъртият епизод разкри елементи за технологиите и автоматизирания развой в индустриалните центрове на Кока-Кола ХБК България, които покачват продуктивността и разрешават на чиновниците да се концентрират още повече върху качеството. Епизодът потопи феновете в магичния развой на производството,  вярното предпазване и навременната доставка до крайния клиент на всички артикули от богатото портфолио на компанията.



Последният епизод от мини кино лентата носи името и съумя да запознае от близко феновете с процесите, с които компанията се старае доста да понижи употребяваните водни запаси, да редуцира въглеродните излъчвания и да увеличи % на рециклирани боклуци и употребяваната зелена електрическа енергия.



Петте елементи на мини кино лентата, с който Кока-Кола ХБК България означи годишнините на двата си индустриални центъра у нас – Костинброд (25 години) и Банкя (15 години), са онлайн и ще продължат да бъдат налични за всички фенове, които желаят да се почувстват част от магията на Кока-Кола.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР