Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на БСП в

...
Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на БСП в
Коментари Харесай

Кметът от БСП на Кресна прекрати членството си в партията

Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на Българска социалистическа партия в град Кресна, считано от 03.11.2022 година, кметът на община Кресна, Николай Георгиев, приключи своето участие в Българска социалистическа партия. Това излиза наяве от негов пост в обществените мрежи.
 
Интересното в тази ситуация е, че Кресна е една от дребното общини в страната, където ГЕРБ в никакъв случай не са печелили кметски избори, заяви " Сега ". Решението идва единствено година преди значимите локални избори.
 
Като кмет на община Кресна, Николай Георгиев намира за по-почтено, по-честно и по-отговорно да продължи да извършва своите функционалности, без да се преценява в бъдеще с партийната дисциплинираност или решенията на партии, тъй като в избрани случаи те могат да се разминават с ползите на локалната общественост.
 
Както до момента, само че с още по-голяма независимост на волята, Георгиев ще продължи да слага в основата на всички свои дейности интереса на своите съграждани и да отстоява техните дела, само че без да робува на партийно доктринерство, написа още в изказването.
 
На последния парламентарен избор регионалната листа на Българска социалистическа партия - благоевградската, бе водена от водача на партията Корнелия Нинова. Разлъки след това навръх такова място в никакъв случай не приказват добре за вътрешния климат.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР