Със скандал влезе в студиото на Още от деня по

...
Със скандал влезе в студиото на Още от деня по
Коментари Харесай

Волен Сидеров влетя със скандал в студиото на БНТ! Обясни как соросоидите са превзели телевизиите

Със скандал влезе в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на " Атака " Волен Сидеров. " Кой е този Горан Благоев. Той от дълго време манипулира обществото от екрана на Българска национална телевизия. Такива хора са нездравословни ", сподели политикът след въпрос на водещия Емил Кошлуков по какъв начин ще разяснява позицията на Горан Благоев по абсурда с съветския патриарх. Сидеров извади фотоси от зората на демокрацията, на които сподели митингите от началото на демокрацията, на които присътват той и Кошлуков, само че от Горан Благоев няма диря. Волен Сидеров разгласи, че е бил критик на руската система за разлика от Благоев, написа ПИК.

``
реклама

" Защитавам Русия. Но днешна Русия, не Съюз на съветските социалистически републики ", изясни той. Путин печелел не тъй като нямало народна власт, тъй като хората го харесвали. Какво е демокрацията за един актуален българин. Има ли независимост на словото. Телевизиите са завладяни от соросоиди ", посочи атакистът.

" Повечето от хората се интерусават от размер на приходите, по какъв начин да си запише детето на учили това е обикновено. А не от лифтове ", сподели Волен Сидеров. " Патриарх Кирил може да приказва всичко каквото желае. А също така говореше правилни неща. Няма потребност да подскачаме, тъй като индивидът е прав ", безапелационен е Волен сидеров.

Трябвало да признаем, че в случай че не беше руско-турската война, нямало да бъдем освободени. " Ако не беше решението на съветския император, нямаше да има нито финландци, нито украинци. Знаеш ли, че има един японец. Ние сме признателни на всички, които са починали. Литва, Полша, Финландия - няма такива страни. Те са в Руската империя. Аз съм с патриарх Кирил, той е извънреден разум ", сподели Волен Сидеров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР