Със сигурност публиката – слушателите, зрителите, потенциалните избиратели, обществото загуби

...
Със сигурност публиката – слушателите, зрителите, потенциалните избиратели, обществото загуби
Коментари Харесай

Росен Стоянов: Публиката загуби информационната война по случая Борисов

" Със сигурност публиката – слушателите, феновете, евентуалните гласоподаватели, обществото загуби осведомителната война по проблема с ареста на някогашния министър председател ". Това сподели в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " професор Росен Стоянов, учител по политически връзки в Нов български университет:
" Загубихме се още веднъж в несъстоятелните изказвания, загубихме се във вакуума, потънахме някъде в недостига или неналичието на съответна институционална информация. Загубихме се в безбрежното море на залялата ни противоречаща си, давана и от двата лагера, информация ".

" Замесването на Европейската прокуратура е някакъв тип разновидност, някакъв тип причина за това да привнесе този, който го споделя, а точно министър-председателят и хората към него, някаква стойност на своите дейности ", добави преподавателят по политически връзки в Нов български университет:

" Предстои да разберем в едно преднамерено запитване до Европейската прокуратура или в преднамерено тяхно изказване дали са част от протичащото се ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР