Със сигурност колкото хора харесват Меган Маркъл, толкова и не

...
Със сигурност колкото хора харесват Меган Маркъл, толкова и не
Коментари Харесай

Кой нарече Меган Маркъл безсрамна

Със сигурност колкото хора харесват Меган Маркъл, толкоз и не я харесват . Но до момента в който някои избират да не декларират позицията си или го вършат, без да притеглят изключително внимание, за други като че ли е фикс концепция да й се опълчват и да я заливат с отрицателни мнения.
 Меган Маркъл, Archetypes и върхът, който подкастът й сложи в Spotify
Меган Маркъл чупи върхове

Какво реализира херцогинята с подкаста си

Да, приказваме за английския ефирен водещ Пиърс Морган , който даже загуби работата си през 2021 година точно поради казаното по адрес на херцогинята на Съсекс. След излъчването на изявлението с Опра Уинфри, той си разреши много остри мнения и нападки, с които непосредствено се усъмни в признанията й за влошено психологично здраве и мисли за самоубийство. Малко по-късно английският медиен регулатор обаче оправда  Пиърс Морган за думите му против Меган Маркъл. И по всичко проличава, че той продължава да недоволства против нея. 

Този път мотивът за мненията му е изявлението, което херцогинята на Съсекс даде за The Cut. 57-годишният сегашен водещ на TalkTV и бивш водещ на Good Morning Britain незабавно побърза да я нарече безсрамна . Пиърс Морган добави, че Меган няма срам по отношение на новата си офанзива против кралските особи, отбелязва Daily Mirror. 
 Снимка 346607

Пиърс не се сдържа по отношение на нейните изявления и атакува някогашната кралска персона, като написа в Twitter: " Дори по стандартите на Маркъл, това е непоносимо самохвално, неискрено и лицемерно държание и говорене ".

Even by Markle standards, this is a revoltingly self-aggrandising, disingenuous & hypocritical load of royal-bashing tosh. The Mandela anecdote alone had me gagging. How dare she use her title to keep trashing the institution that gave it to her? Shameless & shameful.
— Piers Morgan (@piersmorgan)
Журналистът споделя, че му прилошало, като е чул някои от другите ѝ така наречен " самопризнания ". Пиърс Морган продължава с думите: " А анекдотът с Мандела напряко ме накара да се задуша ".
 Меган Маркъл, The Cut и какво показа брачната половинка на принц Хари пред изданието
Ще желае ли амнистия от кралския двор Меган Маркъл

Какво сподели херцогинята на Съсекс в изявление за The Cut

" Как се осмелява да употребява купата си, с цел да продължава да унищожава институцията, която й я е дала? Безсрамно и безочливо ! ", безапелационен е английският публицист. 

Пиърс Морган даже показа коментар на своя колега Крис Шип, като написа: " Хубаво е да видя водещ новинарски публицист на ITV да изобличава лъжите на Маркъл... просто се надявам, че той ще има работа и на следващия ден ", с което прави отпратка към неговото лично уволняване през 2021 г. 

Що се отнася до коментара на Крис Шип, той се отнася до едно от изявленията на Меган Маркъл пред The Cut, съгласно което тя се е тормозила децата ѝ да учат в учебно заведение във Англия, защото по думите на херцогинята на Съсекс, ако беше останала в кралското семейство, щеше да има 40 фотографи, които да вършат фотоси, когато синът ѝ Арчи взе участие в учебно съревнование да вземем за пример.

The only time cameras allowed for school run is on the first day at school. The only 2 cameras are permitted (one TV, one photo) who agree to share footage with other broadcasters and publications.
Is simply wrong for to claim there would be “40 people snapping pictures ”
— Chris Ship (@chrisshipitv)
" Единственото време, когато камерите са позволени за учебно заведение, е по време на първия образователен ден. Разрешени са само две камери (една телевизионна за видео и един фотоапарат за снимки), които се съгласяват да споделят заснетото с други разпространители и медии. Просто е неправилно Меган да твърди, че ще има " 40 души, които ще вършат фотоси ", написа в Twitter Шип. Той прецизира, че принц Уилям и Кейт Мидълтън водят и взимат децата си Джордж и Шарлот всеки ден, без да са снимани от никого. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР