Със 196 суши се увеличи броят на починалите заразени с

...
Със 196 суши се увеличи броят на починалите заразени с
Коментари Харесай

Рязко увеличение на броя на починалите от коронавирус в Италия

Със 196 суши се усили броят на умрелите инфектирани с новия ковид в Италия единствено за денонощие. Заразени са към този момент 10 590, което е с 2076 повече спрямо през вчерашния ден. 1045 души са излекувани от началото на епидемията в страната.
Новите данни демонстрират, че общият брой на инфектираните от началото на епидемията в страната към днешна дата е 12 462. Същевременно италианската полиция търси към момента 11 пандизчии, които избягаха по време на размириците в италиански затвори, подбудени от епидемията от ковид. Те са част от 72 пандизчии, които се възползваха от хаоса в пандиза във Фоджа и избягаха. Сред търсените са 36-годишен мъж, който беше арестуван през октомври за убийството на майката на някогашната си другарка и няколко членове на италианската мафия. Останалите избягали от пандиза във Фоджа бяха хванати.
Италианският министър на външните работи Луиджи ди Майо сподели, че Италия ще получи от Китай два милиона маски и към 10 000 апарата за обдишване, както и 20 000 защитни дрехи и 50 000 тампона за осъществяване на проби за съществуване на ковид. Заедно с пратката в Италия могат да дойдат китайски лекари, които да срещнат италианските си сътрудници с опита си от преодоляване на епидемията в Китай. Това е било контрактувано от Ди Майо в телефонен диалог с китайския външен министър Ван И, предава 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР