Със 140 км/ч е карал убитият в неделя сутринта в

...
Със 140 км/ч е карал убитият в неделя сутринта в
Коментари Харесай

Рокерът Митко, загинал в Пловдив, летял със 140 км/ч, джипът убиец минал на червено

Със 140 км/ч е карал убитият в неделя сутринта в Пловдив моторист, настояват минувачи, станали инцидентни очевидци на кървавата злополука. В същото време 32-годишната шофьорка на джипа, която е лишила преимуществото на рокера, е тръгнала за ляв завой на червен сигнал на светофара на кръстовището на улиците " Шипка " и " Съединение ". Дали думите им са правилни и дават отговор на обстоятелствата, ще бъде изяснявано от почналото следствие на Окръжната прокуратура в Пловдив. Със сигурност изясненост по главните елементи какво тъкмо се е случило в 10,10 часа в неделя сутринта на основното кръстовище в регион " Тракия ", ще даде и автотехническата експертиза, написа " Монитор ". Веднага след мелето 32-годишната шофьорка е била задържана за 24 часа от полицията.

На сутринта в понеделник от окръжната прокуратура в Пловдив са я пуснали на независимост против парична гаранция от 1000 лв.. Младата жена е упрекната от прокуратурата за причиняване на гибел по несъобразителност при пътно-транспортно произшествие, за което я грози затвор от 2 до 6 години. Младата дама обаче е с чисто престъпно досие, а след злополуката тестът й с дрегер е била негативна. Тя е карала джип " Дайхатцу " и на кръстовището сред улиците " Шипка " и " Съединение " в пловдивския жилищен регион " Тракия " е подхванала ляв завой.

Така тя лишила преимуществото на мотоциклет " Кавазаки ", а поради зверския удар джипът се преобърнал по таван. При удара на място умрял 53-годишният мотоциклетист Димитър, който живеел в " Тракия ". В джипа, дружно с 32-годишната шофьорка, били дете и 73-годишна нейна спътничка. Възрастната жена потърпевша при конфликта и по тази причина й била оказана здравна помощ. На шофьорката била назначена и проба за опиати. По случая е формирано досъдебно произвеждане, което е под наблюдението на Окръжна прокуратура в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР