Със 116 гласа за освободиха от поста СимеоновОфициално на стола

...
Със 116 гласа за освободиха от поста СимеоновОфициално на стола
Коментари Харесай

Валери Симеонов вече не е вицепремиер, поста зае Марияна Николова

Със 116 гласа " за " освободиха от поста Симеонов
Официално на стола на подалия оставка Валери Симеонов сяда досегашният шеф на кабинета му Марияна Николова.

Със 116 гласа " за " и 62 " срещу " депутатите в Народното събрание освободиха Валери Симеонов и избраха Марияна Николова за вицепремиер.

Вицепремиерът Николова: Аз съм майка, дайте ми 2 седмици толеранс

Икономиката, демографската политика и приходите - това ще са целите на преди малко определения вицепремиер Марияна Николова. Това разгласи тя на конференция в Народното събрание.

" Аз съм майка. По отношение на майките на деца с увреждания влиза значимо законодателство ", акцентира тя.

Ще организира поредност от срещи с работодатели, браншови организации, синдикати у кметове, ще бори несъответствието на приходите по райони.

Николова помоли публицистите за 2 седмици толеранс.

Уточни, че тя няма да върви персонално да се бори с шума, само че не го утвърждава, в това число шумните сватби по махалите.

" Никога не съм членувала в партия, нито съм била тв водеща, а в Софийската адвокатска гилдия съм била преди доста години ", посочи Николова. Тя е станала началник на кабинета на Валери Симеонов в конкурс с още 10 претенденти.

Даде да се разбере, че не е афектирана от отсъствието на Волен Сидеров и неговите депутати от пленарната зала по време на дебата и на избора й през днешния ден, нито от обстоятелството, че е препоръчана от Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, без " Атака ". /tribune.bg, 24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР