Сърфирането в интернет през компютър се превръща в рядкост. Все

...
Сърфирането в интернет през компютър се превръща в рядкост. Все
Коментари Харесай

Как по-лесно да отваряме нови табове в браузъра си

Сърфирането в интернет през компютър се трансформира в необичайност. Все повече хора употребяват най-вече смарт телефоните си, с цел да преглеждат интернет страници. И въпреки всичко на мнозина се постанова най-малко понякога да сърфират в Мрежата посредством компютър и има способи това да стане още по-бързо и комфортно, отбелязва CNET.

Един от тях е бързо отваряне на линк в нов таб. Обикновено това става или посредством експлицитна предварителна конфигурация в браузъра, или по команда от потребителя. Освен това уеб сайтът може да не последва настройката на потребителя и да извърши своя команда.

Всичко това може да се заобиколи с един елементарен способ. Трикът може да се употребява без значение от браузъра.

Потребителят може да натисне върху хиперлинка (връзката) уеб страницата със междинния бутон на мишката, т.е. колелото или така наречен скрол. Това автоматизирано ще отвори връзката в нов таб на браузъра и е най-бързият и елементарен метод.

Другите два са първо клик с десен бутон върху връзката и избиране на " Отваряне в нов раздел/таб " или натискане и задържане на бутона CTRL на клавиатурата (command за Mac). Те обаче включват в допълнение деяние, което може да бъде сбъркано или просто да не е комфортно.

При потреблението на клик със междинния бутон, табовете/разделите ще се отварят без да превключват дейния уебсайт. Така може елементарно да се отворят линкове за следващо четене и разглеждане.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР