Сърдечно заболяване – първият признак, по който да го разпознаете

...
Сърдечно заболяване – първият признак, по който да го разпознаете
Коментари Харесай

Сърдечно заболяване – това е първият признак, който го показва

Сърдечно заболяване – първият симптом, по който да го разпознаете

Заболяванията на сърцето не постоянно се демонстрират клинично. Човек може да се усеща чудесно и да бъде деен и ненадейно да почине от сърдечен удар!

Затлъстяването, пушенето и заседналият метод на живот са главните врагове на сърдечно-съдовата система. Но проблемите със сърцето могат да изненадат даже тези, които наблюдават деликатно здравето си.

Как да се тествате за вероятно сърдечно заболяване?
Седнете на пода и изпънете краката си напред, дръжте пръстите на краката нагоре. Протегнете ръката си напред и докоснете върховете на пръстите на краката си. Ако го извършите с лекост, можете да кажете сигурно: вашата сърдечно-съдова система работи без непотребни натоварвания и повреди.

Ако тялото ви не е задоволително гъвкаво, има възможност към този момент да имате проблеми със сърцето. Факт е, че “дървените ”, негъвкави хора имат твърди кръвоносни съдове! При тази група хора се следят нарушавания в кръвообращението заради дефицит на колаген, който прави съдовете еластични и млади.

Скованите, неактивни, негъвкави мускули на гърба и краката демонстрират директния път към кардиолога! Тези мускули съдържат същото количество колаген като кръвоносните съдове, те могат да се употребяват за преценка на положението на кръвоносните съдове на цялото тяло.

Вижте още: Любовта на бабата ви оказва помощ да отгледате почтени наследници

Бъдете в добра форма и не забравяйте да наблюдавате тялото си! Винаги ще ви споделя какво да извършите, с цел да подобрите благосъстоянието си – просто би трябвало да слушате деликатно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР