Сърбинът с английско гражданство и интересно име - Нестор Ел

...
Сърбинът с английско гражданство и интересно име - Нестор Ел
Коментари Харесай

Ел Маестро: Истина е! Подписвам с ЦСКА!

Сърбинът с британско поданство и забавно име - Нестор Ел Маестро, призна, че ще продължи кариерата си в ЦСКА. Пред медии в Словакия той даже съобщи по кое време ще парафира контракта си с " алените ".

" Да, правилно е. Утре (б.а. - през днешния ден, 06 юни) ще подпиша контракта си с ЦСКА ", бе сбит Ел Маестро пред sport24.sk.
Сръбски " Майстор " става треньор на ЦСКА? Нестор Ел Маестро е сменял името си два пъти и не желае да бъде сравняван с Гуардиола
От някогашния клуб на ексцентричният треньор " Спартак " Търнава също потвърдиха за раздялата.

" За страдание е истина, че Нестор напуща. Той свърши страхотна работа с нашия тим и ще ни липсва доста. При това освен като треньор, а и като другар ще ни липсва. Той е един страховит човек ", съобщи генералният управител Павел Хофтич.

Ел Маестро изведе някогашния си отбор до купа в Словакия след 45 години без трофей. Радостта на почитателите, управлението и треньорския щаб на тима обаче бе помрачена от следствие за корупция и " пазаруване " на купата. От " Спартак " изрично отхвърлиха тази информация.
Замесиха бъдещия треньор на ЦСКА в скандал с купена купа Властите в Словакия проверяват "Спартак " Търнава
На треньорския пост в ЦСКА Ел Маестро ще наследи Христо Янев, който довърши сезона с " алените ", откакто размени Стамен Белчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР