Съпрузи са пострадали тежко при катастрофа на пътя Кюстендил -

...
Съпрузи са пострадали тежко при катастрофа на пътя Кюстендил -
Коментари Харесай

Полицаи опитали да потулят катастрофа с прокурор?

Съпрузи са потърпевши тежко при злополука на пътя Кюстендил - Дупница преди няколко дни. Според щерка им отговорен за случая е прокурор Бойко Игов, само че проверяващите служители на реда са ѝ споделили да не разгласява случилото се, написа actualno.com.

Димитринка и Цветан Якимови пътували с автомобила си, когато в него се врязал със своя Бойко Игов, който не спрял на знак "Стоп ". В момента двамата са в болница с доста тежки пострадвания, само че за благополучие, без заплаха за живота.

Дъщеря им Миглена разгласява фотоси от злополуката в обществената мрежа Фейсбук и разкри, че проверяващите служители на реда са ѝ споделили да не оповестява случилото си. "Понеже проверяващите служители на реда ме "посъветваха " да не фотографирам провалите и да не давам публичност за случая, аз ще направя тъкмо противоположното. Ще го направя, тъй като пострадаха моите родители, а виновника е някой си господин Игов /прокурор, разбирате ли/ и си мисля, че всички би трябвало да видят какво се случва и по какъв начин поемат следствията си тези хора, в случай че има за тях такива.... ", написа дамата в профила си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР