Съпругата на Румен Радев е бясна и обидена на една

...
Съпругата на Румен Радев е бясна и обидена на една
Коментари Харесай

Десислава Радева се ядоса на Луфтханза


Съпругата на Румен Радев е гневна и афектирана на една от най-големите международни самолетни компании - немската Lufthansa, поради анулиран полет. Президентшата е трябвало да участва на събора "На Мегдана на Другата България ", само че не съумяла да участва поради анулиран полет за Валенсия. Тя написа ядосан пост против компанията във Фейсбука си

"Lufthansa never again! Дълго и комплицирано е. Събор "На Мегдана на Другата България ", скърбя, че не можах да съпреживея с вас страстта. Но духом бях с вас!!! Надявам се да се срещнем следващата година във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, с цел да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски страни!

Още по-тъжно беше, че отменяйки полета ни за Валенсия 2,5 часа преди него, никой от славеното летище Frankfurt Airport не сподели едно човешко "Съжаляваме за неудобството ". Да не приказваме за тяхна служителка, която присмехулно попита "Можете ли да четете? " Иначе ситуацията е Дойчланд, Дойчланд, убер алес ", показа в обществената мрежа Радева. Ядосаната брачна половинка на президента поздрави компанията с песента на "Рамщайн " - Deutschland.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР