Съпругата на Рио Фърдинанд – Кейт, разкри, че двамата са

...
Съпругата на Рио Фърдинанд – Кейт, разкри, че двамата са
Коментари Харесай

Цицорестата Кейт мечтае за дете от Рио Фърдинанд /снимки/

Съпругата на Рио Фърдинанд – Кейт, разкри, че двамата са се избавили взаимно. 27-годишната някогашна риалити звезда страдала от мощна тревога и паник офанзиви, когато срещнала екс футболиста през 2017-а. Той пък от своя страна бе потопен в тежка меланхолия след гибелта на жена си Ребека, която умря от рак през 2015-а.
Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед " отглеждаше самичък синовете си Лоренц (13), Тейт (11) и щерка си (Тиа) преди да срещне Кейт.
Тя показа, че прекосяването през такива сложни моменти ги е сближило още повече.
“Наистина се спасихме. Преминахме през неприятни времена, само че това ни сближи още повече”, съобщи Кейт, която към момента се бори за психологичното си здраве.
Сега тя и Рио мечтаят за свое дете. “Момчетата биха желали да е момче, а Тиа – момиче. Един ден ще го направим”, показа още нежната русокоска.
Наричана от онлайн троловете “златотърсачка”, на Кейт й било доста мъчно при започване на връзката й с Рио, само че последователно се научила да не обръща внимание на отрицателните мнения. Още повече че получила благословията на към този момент починала майка на някогашния футболист Джанис Сейнт Форт, която вярвала, че Кейт е изпратена от Бог да се грижи за Рио и неговите деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР