Съпругата на президента Румен Радев е с гипс от седмица.

...
Съпругата на президента Румен Радев е с гипс от седмица.
Коментари Харесай

Деси Радева хвърли бомба за състоянието си: Няма мистерия! Не е толкова важно, просто светът се върти

Съпругата на президента Румен Радев е с гипс от седмица. Тя е счупила лявата си ръка и спекулациите към здравословното й положение не стопират. Спрягаха се даже версии като злополука, побой, домашно принуждение и какво ли още не, написа Kliuki.bg.
Оказа се, че първата дама е потърпевша при битов случай.
„ Няма никаква тайнственост към счупената ми ръка… Светът се върти. Просто човешки битов случай. Рисковете на живия човек. Това не е толкоз значимо в този момент “, изясни обстановката в обществената мрежа Десислава Радева.
Първата дама не наподобява разтревожена от обстановката, само че приема на драго сърце всевъзможни препоръки за бързо възобновяване. По пострадванията може да се съди, че президентшата е паднала от високо, само че тя не оповестява детайлности към случая.
Припомняме, че към този момент втори мандат тя и брачният партньор й Румен Радев населяват шикозната вила „ Калина “, която е част от държавната резиденция „ Бояна “ в полите на Витоша.
Любопитна детайлност е, че това не е първия случай с Деси Радева. Тя мина през тежка и незабавна интервенция на мозъка, напролет на 2021 година. Следващият месец прекара тежко Ковид-19. Два месеца по-късно пък постъпи с грубо главоболие в столична болница, като й откриха три аневризми на мозъка, които бяха оперирани.
За да се пречисти, година след интервенцията, Деси Радева измина пътя на духовното филтриране „ Камино “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР