Съпругата на президента Десислава Радева, която е не по-малко обсъждана

...
Съпругата на президента Десислава Радева, която е не по-малко обсъждана
Коментари Харесай

Бомба! Вижте как младата Деси Радева се снима със Слави

Съпругата на президента Десислава Радева, която е не по-малко обсъждана от публицистите, в сравнение с като президентът, е била стройна и хващаща окото още от ученическите години.

Заради впечатляващата си визия тя даже се изявява за малко като модел. Тъкмо на нейно ревю, точно на студентския празник 8 декември, Румен Радев я вижда за първи път. Прави му толкоз мощно усещане, че се показва и я кани на танц. Танцът обаче не се състои. Радев схваща в кое учебно заведение учи, един ден я изчаква да излезе от постройката и й припомня, че му дължи един танц, писа „ Галерия “.

Така стартира запознанството им. В тези години Радев даже оказва помощ на Деси по математика, защото таман тогава тя се готви да кандидатства в Лесотехническия институт. По-късно обаче те се разделят, той приключва образованието си за авиатор, а тя идва в София. В следствие и двамата основават фамилии, раждат им се деца, само че браковете и на двамата пропадат.

Впоследствие се срещат още веднъж и този път узаконяват връзката си.

В студентските си години Деси се среща и със Слави Трифонов. Той даже й идва на посетители в студентското общежитие и го черпи със колбас и мехлем. Говори се, че шоуменът тогава й предлага да се снима в първите клипове на артисти, които тогава той продуцира посредством БМК.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР