Съпругата на премиера сподели, че той се прибирал след полунощ

...
Съпругата на премиера сподели, че той се прибирал след полунощ
Коментари Харесай

Покъртително: Жената на Кирил Петков го виждала само сутрин в банята

Съпругата на премиера показа, че той се прибирал след среднощ и излизал рано заран
“Кирил Петков се  прибира в среднощ, доста постоянно и по-късно, а потегля в седем сутринта. Виждаме се за няколко часа през уикенда или пък заран, когато звънне алармата и той се подготвя да излезе. Докато е в банята и прави утринния си тоалет, си споделяме значимите неща от деня и така… Всички вкъщи привикваме с новата действителност и се приспособяваме към нея ”. Това сподели брачната половинка на премиера Кирил Петков пред 

По думите на Линда Петкова едно от най-големите провокации за нея в България е администрацията.

„ Съсипващо е, когато би трябвало да си взема персоналната карта или някакви документи, логистиката е доста, доста страшна. Отиваш на едно гише, с цел да си подадеш документа, след това на друго, с цел да направиш копие на нужните документи, които представяш. В един миг се оказва, че няма ксерокс и би трябвало да отидеш на долния етаж, с цел да го направиш и след това отново да се върнеш. После пък се оказва, че е нужен още един документ, за който не са ти споделили първоначално, и отново се връщаш вкъщи, с цел да го набавиш. После отново атакуваш гишето и следва същата въртележка ”, оплака се тя.

Съпругата на Петков посочи, че двамата обичат да прекарват свободното си време  на минерален басейн, спа, турска баня.

„ Много обичаме. Там си почиваме, релаксираме, плуваме. Може би и това е повода да нямаме в последно време доста настоящи фотоси дружно, тъй като времето, което прекарваме дружно, най-често е там, а това несъмнено не е мястото, където човек може да си направи фотоси, на които да наподобява добре ”, добавя дамата на министър-председателя.

Тя споделя пред изданието, че на Свети Валентин министър председателят и тя са били на ресторант.

„ Намира време той за тези неща. Беше доста благо, тъй като в осем и половина беше вкъщи, нещо, което не се беше случвало от дълго време. И това ме изненада доста, доста прелестно ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР