Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов

...
Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов
Коментари Харесай

Цацаров е доказан симулант в съдебна зала, смята съпругата на Лозан Панов

Съпругата на ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов описа за случай с основния прокурор Сотир Цацаров, при който той измамил приходната организация. Елисавета Панова съобщи пред Би Ти Ви, че семейство Цацарови са сключили договорка за овощна градина, която е изповядана на 120 пъти под действителната цена.

" Цацаров е потвърден в правосъдна зала преструван. Семейство Цацаорви подписва договорка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лева След време поражда проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където фамилията демонстрира така наречен документ контралетер, посредством който разкриват симулативната договорка. В контралетера стои цена от 61 хиляди евро. Така 120 пъти е измамил фиска ", изясни Панова.

Повод за реакцията ѝ против основния прокурор беше намесването на името ѝ в абсурда с придобиването на парцели под пазарните цени. Собствениците на строителната компания " Артекс " Пламен и Весела Мирянови са кумове на семейство Панови, а преди двамата да сключат брак Елисавета Панова е купил жилище от тях преди още постройката да има недодялан градеж. Тя добави, че цената на квадратен метър е била 465 евро.

" Сделката е осъществена през 2013 година, когато Лозан Панов не е част от моя живот. Той в никакъв случай не е разглеждал каузи на " Артекс ". Аз избрах семейство Мирянови за наши кумове, тъй като началото на 2013 беше сложен интервал за мен в персонален проект. Емпатията на Весела Мирянова ме накара да желая от моя брачен партньор да ги извикаме за кумове. Ако бяхме поканили автомонтьор, и него щяха да го разпитват по-късно дали Лозан Панов не си ремонтира колата на ниски цени ", сподели още брачната половинка на ръководителя на Върховен касационен съд, като посочи, че от декември 2017 година не са се виждали с кумувоете си.

Панова погледна иронично на предстоящата инспекция от Националната организация по приходите на ръководителя на антикорупционната комисия Пламен Георгиев за жилището му в столичния кв. " Гео Милев "

" Финансовият министър Владислав Горанов би трябвало да ревизира посредством Национална агенция за приходите Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев ревизира Горанов и той излезе безусловно изпран, ухаеш на омекотител ", добави Панова, припомняйки инспекцията дали е в спор на ползи Горанов по тази причина, че живее в апартамент на неговия кръстник.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новите жилища на ръководещите (124)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР