Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди

...
Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди
Коментари Харесай

Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди лекарите ВИДЕО

Съпругата на умрелия мъж от Самоков съобщи, че ще съди лекарите.

Припомням, че случаят се разигра в събота вечер, когато пациент в тежко положение бе признат в незабавния център в Самоков. По думите на лекарите откакто околните на пациента Борислав Петров за разбрали за гибелта му, са нахлули в болничното заведение и са ги пребили.

Съпругата на умрелия мъж - Маргарита Петрова, отхвърли това да е правилно.

“Започнаха да ни бутат и да ни гонят, с цел да излезем на открито. В един миг нямаше никой при него. Той остана самичък с апаратурата. Никаво внимание не му обърнаха в “Бърза помощ”. Поисках да го закараме в София - не ни дадоха”, описа Маргарита. Жената съобщи, че синовете й нямат общо с побоя, защото те самите не са били в положително физическо положение, откакто научили за гибелта на татко им.

“Нападението беше от мен, не от синовете ми. Аз хванаха доктора да го удрям, а той се затвори в стаята”, съобщи дамата.

Петрова разгласи думите на лекарите, че брачният партньор й имал съпътстващи болести, за “лъжа” и сподели, че ще ги съди.

Двамата й синове са арестувани. Според една от снахите на Маргарита, обаче, няма причина за това.

“Няма защо да е арестуван брачният партньор ми. Нямаше пердах, единствено суматоха. Това е някаква грешка”, сподели дамата. “Не са удряли докторите, те единствено попитаха какво става вътре”, разясни тя и отхвърли да са чупили инсталация.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР