Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, която след инцидента влезе

...
Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, която след инцидента влезе
Коментари Харесай

Пребитата прокурорска съпруга мислела, че става дума за нормален битов скандал

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, която след случая влезе в болница, считала че става дума за естествен битов спор.

Това стана ясно от брифинг на Софийската градска прокуратура, на който бяха дадени детайлности.

Прокурорът е с повдигнато обвиняване.

От прокуратурата осведомят, че дамата споделя, че
няма спомен какво тъкмо се е случило,
че ѝ и се губят моменти и не може да възпроизведе какво е било нападението или дали сама е паднала. Нейната версия е, че е имало спокойна атмосфера, след което са влезнали във устен спор, обобщава Българска национална телевизия.

Установени са драскотини по тялото на прокурора, само че занапред ще се откри дали са били породени при нахлуване или при защита, оповестиха от Софийската градска прокуратура.

Малко преди 1:00 ч. тази нощ в Софийската градска прокуратура е получен сигнал за скандал в дома на прокурора. На място дошъл дежурен следовател и е направил оглед.

Жената е откарана в болница, съпроводена от щерка си, която подала сигнала до тел 112, откакто видяла майката си да лежи на пода.
„ Разпитани са очевидци, като също по този начин е направено освидетелстване на лицата, които са забъркани в този спор. Докладвани са материалите, които са събрани като доказателства на наблюдаващ прокурор, който е направил преценка, че са налице задоволително учредения да се счита, че прокурор от Окръжна прокуратура в Перник е направил междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Поради тази причина е притеглен към наказателна отговорност “, изясни Христо Кръстев – представител на Софийска градска прокуратура.
Той добави, че в част от свидетелските показания се твърди, че дамата е изпаднала в безсъзнание. Поради тази причина е назначена правосъдно здравна експертиза, която би трябвало да отговори на въпроса какви са породените телесни увреждания и дали се касае за междинна, лека или голям брой телесни повреди.

По всяка възможност СГП ще направи предложение пернишкият прокурор да бъде отхвърлен от служба. За момента той е арестуван до 72 часа.

Наскоро стана ясно, че синът на прокурора – Васил, който за първи път попадна във фокуса на медиите, откакто стана ясно, че е нарушавал домашния си арест по дело за нанесен побой, е заплашил с ликвидиране приятелката си Боряна.
През юли прокурорският наследник беше пуснат под домакински арест с гривна за следене.
Тогава той отхвърли обвиняванията, само че прокуратурата съумя да събере данни за това, че в интервала октомври 2022 – юли 2023 година той се заканил на приятелката си по телефона четири пъти, като я заплашил с ликвидиране.

Около 4:00 часа на 28 октомври предходната година в апартамент в Перник той заплашил дамата с думите „ Ще те убия! “, а по-късно почнал да я удря с ръка по лицето.

През декември 2022 година и на 1 юли тази година Михайлов се обадил на пострадалата по телефона и още веднъж ѝ споделил, че ще я убие. На 21 юли към 17:30 часа в Перник обвиненият още веднъж ѝ се заканил с ликвидиране.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР