Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, не се стърпя

...
Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, не се стърпя
Коментари Харесай

Илиана Раева цитира Наполеон за кураж, Синя приказка се заяжда с журналисти

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, не се стърпя и разумно не подмина горещата тематика от през вчерашния ден, а точно - пропадналата договорка за мажоритарния пакет акции на Левски. Президентът на родната федерация по художествена гимнастика употребява обществените мрежи, с цел да изрази поддръжката си към " синята " легенда и сегашен притежател на столичния гранд.

" Геният се крие в способността да се разграничава сложното от невъзможното ". Наполеон Бонапарт ", написа Илиана Раева, пробвайки да вдъхне и убеденост във почитателите, че обстановката не е отвън надзор и следва най-страшното - банкрут, както предсказват последователите на останалите клубове у нас.

В същото време на една от най-посещаваните страници на левскарите във Facebook - " Синя приказка ", от два дни изтичат тиради против всеки неприятел на актуалното управление. Според някои този профил се поддържа от дъщерите на Сираков - Славия, както и от по-малката - Виолета. Може би и по тази причина стилът на писане, както и изразяването е подобен.

" Синя приказка " скочи на спортния публицист Желю Станков, който от дълго време е прочут с това, че обича Левски и търси постоянно правдата, за което идва и неуместен в един миг.

Предлагаме ви текста без редакторска интервенция:„

" Понеже през вчерашния ден прииждаха тука членове на сдружението и почнаха да пишат Сираков да се махал, само че не писаха кой да вземе акциите и да стане притежател, може би тъй като ги е позор да кажат, че са 1000 индивида.

Затова към четвъртък-петък като изтрезнеят от празненствата по случай неуспеха на договорката, дано помислят по въпроса. И към този момент като пишат Сираков да се махал, по-късно да последва и действително предложение кой да стане притежател. Ама действително, не популистко.
Защото нито преди 3 години, нито в този момент виждам искащи. За Жельо (б.а. - вярното е Желю) важи същото. Между другото ще помоля Лайнежа да му даде малко кафяво да смръкне да се успокои, че той като въодушевен от през вчерашния ден и през един час твори нова публикация. Предния път се пошегувах с него, а той клъвна като рибка, само че тоя път в действителност ще захлеби добре около тематиката.

Наблюдателни съседи оповестиха, че Бибочко (б.а. - един от радетелите на синитя концепция Васил Колев, именуван още " Очко Бибочко " ) е вдигнал прием в тях във връзка неуспеха на договорката. Верния му приятел пък Жельо Станков е видян на масата от горната страна да върти гьобеци (б. ред. - " гюбек " ). Съседите са помислили, че става земетресение и е подаден сигнал до 112 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР