Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, може да е известна

...
Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, може да е известна
Коментари Харесай

От боси крака до Balenciaga: Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, разтърсва пухкави обувки за $1K

Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, може да е известна с едвам забележимия си тип, само че тя сподели доста по-прикрито отбор — и прелестен чифт обувки на ток Balenciaga — по време на посещаване в Дубай със брачна половинка си рапър тази седмица.

28-годишният проектант Yeezy и 46-годишният Уест са координирани в черни визии от глава до пети за излизането си в търговски център в Дубай, като почитател разгласява фотография в Instagram на Censori, облечена в нещо, което наподобява дълго- черна макси рокля с ръкави и качулка.

Тя стои до артиста на „ Gold Digger “ със скръстени ръце на фотографията, носейки чифт помпи Balenciaga Flex Fur за $1130 от сбирката на дизайнера за пролетта на 2024 година

Размитите токове са покрити с изкуствена кожа и се отличават с голям 4,3-инчов ток - доста надалеч от босите визии, които тя раздруса в Италия това лято.

Що се отнася до Уест, той носеше един от присъщите си напълно черни костюми, състоящ се от чифт необятни панталони и черна риза с пай ръкав с обу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР