Съпругата на известния петрички адвокат Тома Гунчев - Ирена, е

...
Съпругата на известния петрички адвокат Тома Гунчев - Ирена, е
Коментари Харесай

Банкерка, съпруга на топ адвокат, е загиналата в Пирин

Съпругата на известния петрички юрист Тома Гунчев - Ирена, е дамата, починала след рухване в улей в региона на връх Джано в Пирин през вчерашния ден написа struma.com. Тя е някогашен шеф на банков клон в Петрич.

53-годишната Ирена е получила голям брой контузии и към 17.30 часа е издъхнала макар незабавната избавителна интервенция с присъединяване на хеликоптер.

Инцидентът е станал към 14:30 часа. Тогава е постъпил сигнала в планинската избавителна работа в Банско, само че защото върха е на 2700 метра височина, имало и сняг и било извънредно рисково, спасителите потърсили помощ от военното министерство.

Вертолет " Кугар " е изхвърчал от база Крумово и се присъединил в акцията. Жената е била качена на хеликоптера към 17 часа, предадена е на незабавните медици, само че издъхнала от контузиите си в разложката болница.

Несъвместими с живота пострадвания на главата и вътрешните органи открили лекарите в Разлог, защото е паднала от към 100 метра височина. Черната вест обиколи мълниеносно южния град.

Ирена Гунчева е обожавала планината, правила е тежки преходи, разясняват съгражданите и, потресени от нещастието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР