Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена
Коментари Харесай

Френската първа дама Бриджит Макрон става героиня в сериал

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена да взе участие в ефирен минисериал, съобщи Франс прес.

Тя ще се появи в епизод на поредицата „ Съблекални “ , който ще бъде излъчен тази събота. Действието в сериала се разиграва в състезателен клуб за хора в неравностойно състояние, а все още се излъчва осмия му сезон.
 Последвай лисицата! Edna предлага Последвай лисицата!
В епизода в събота госпожа Макрон ще играе самата себе си . Ада Абдели, който е един от продуцентите на сериала и взе участие като артист в него, споделя: „ Научихме, че госпожа Макрон е огромен почитател на сериала. И защото тя го харесва, я попитахме дали желае да взе участие в него “.

В епизода, който ще бъде излъчен в събота в 20:40 ч., Бриджит Макрон ще влезе в съблекалните на плувци, където ще беседва с тях. Първата дама на Франция ще носи същия небесно наследник костюм, с който беше облечена, когато Еманюел Макрон встъпи публично в служба през май 2017 година

Бриджит Макрон показа, че се опасява ужасно доста от резултата от изявата си. В предишното тя е била преподавателка по литература и е водила сценичен кръжок в гимназията, в която е учил брачният партньор ѝ Макрон.

Brigitte Macron joue dans un épisode de Vestiaires https://t.co/2FxPl8fvIx pic.twitter.com/g7MF2vlP4u
— Handicap.fr (@Handicap_fr) September 13, 2018
Самият президент се появи за малко в документалния филм „ Преходът “ , отдаден на събитията във Франция през 1968 година и режисиран от Ромен Гупил и някогашния европейски народен представител Даниел Кон-Бендит. Той бе показан отвън конкурсната стратегия на кинофестивала в Кан.

 Бриджит Макрон Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР