Съпругата на единия участник в нападението над майка и дъщеря

...
Съпругата на единия участник в нападението над майка и дъщеря
Коментари Харесай

След агресията на булевард в София: Говори съпругата на единия участник

Съпругата на единия участник в нападението над майка и щерка на столичен бул. сподели, че мъжът ѝ и другият човек са желали да вземат ключовете за колата на дамата, тъй като е карала рисково, а не да я нараняват.

„ За мен шофьорката е рискова. Можеше да се стигне до злополука и мъжът ми да прегази пешеходец или велосипедист. Аз се возех на предната седалка. Жената караше несъответстващо. Той излезе, с цел да види какво е положението на водача. Когато стигна, видя истерично държание и вербални обиди. Мъжът ми и другият човек са желали да ѝ вземат ключовете, а не да я наранят ” , съобщи пред Красимира.

В понеделник майка и щерка алармираха, че са били нападнати от двама мъже след засичане на пътя в София. По думите на двете дами мъжете са ги блъснали неведнъж в главата.

Коментар още веднъж направи и дамата, която твърди, че е нападната дружно с щерка си.

„ От полицията ни увериха, че камерите в региона ще бъдат прегледани. Ключовете от колата ми бяха взети, когато изпуснах спирачката, тъй като ме скубаха и биеха по главата. Мъжът на Красимира ме скубеше и ми говореше провокативно в лицето ” , изясни Диляна Янева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР