Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се

...
Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се
Коментари Харесай

Съпругата на руския зам.министър на отбраната пръснала $ 84 хил. на пазар в Париж през март

Съпругата на един от най-високопоставените чиновници на Владимир Путин се е насладила на луксозно пътешестване до Париж, където похарчила над 84 хиляди $ за дизайнерски артикули, до момента в който Русия е сипела бомби над Киев, настояват западни издания.

 

Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на защитата на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, с цел да види децата си младежи през март тази година.

Разкритието е на близката до арестувания съветски опозиционен водач Алексей Навални Фондация за битка с корупцията. Организацията е разкрила, че Иванова е посетила бутик на “Прада ” във френската столица, както и други първокласни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хиляди $ по време на късото си “бягство ” от Русия.

Въпреки човешката покруса в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съдружниците на Путин значително не престават с естественото си всекидневие, означават специалисти.

“Дейли мейл ” написа, че синът на Иванова, Михаил, е студент в Оксфордския университет, а щерка ѝ живее във Франция. Съпругът ѝ е измежду глобените от Англия, Европейски Съюз и Съединени американски щати, само че Иванова и децата ѝ не са под същите ограничавания.

47-годишният Тимур Иванов е зам.-министър от 2016 година, а преди този момент е бил заместник-началник на Московска област. Според съдружници на Навални семейство Иванови се е радвало на първокласен живот с едномесечни ваканции във Френската Ривиера, струващи стотици хиляди $, имат и няколко парцела в родината си.

“Властите в Русия жигосват хората, които напущат страната, като предатели, само че в това време доведеният наследник на заместник-министъра на защитата получава обучение в Англия. Това е върхът на лицемерието ”, счита Сергей Ежов от групата за битка с корупцията на Навални.

Същевременно някогашният съветски вицепремиер и началник на “Роскосмос ” Дмитрий Рогозин и водачът на ДНР Виталий Хоценко са били ранени в сряда вечерта в ресторант в Донецк. Двама души също са били убити при офанзива на украинските сили. Според Рогозин той е потърпевш от железен откъс, който влезнал над дясната му лопатка.

Рогозин навърши 59 години в сряда, само че отхвърли информацията, че е чествал рождения си ден в хотела, където е станала офанзивата. Според него някой е издал детайлности за това къде е бил преди офанзивата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР